DIS&DIS Contact Details:
Main address: Strada Closca 54, camara 3 300350 Timisoara
Tel:+34932694415, E-mail: [email protected] Victoria Estrada DIS&DIS logo
wine glass

BUN VENIT LA DIS&DIS

BUN VENIT LA DIS&DIS – VINURI SELECȚIONATE DIN SPANIA LA PREȚURI COMPETITIVE
Winery Background 1
Dis&Dis vine cu un mod nou de a cumpăra vin.
Dis&Dis este o experiență memorabilă.

 

 

 

FILOZOFIA NOASTRĂ

 

 

Credem că vinul este mai mult decât o licoare; este o experiență fascinantă care ne angrenează toate simțurile.

 

Vinul a jucat un rol important în societate din cele mai vechi timpuri. De la regii de odinioară la personlitățile contemporane și din satele idilice în orașele cosmopolite, vinul dăinuie ca simbol al vieții bune și al apropierii dintre oameni, dincolo de granițe și diferențe culturale.

 

Cu respect față de acest rol important am creat această platformă în care să onorăm vinul și să ne bucurăm în continuare de el.

 

 

VIZIUNEA ȘI MISIUNEA NOASTRĂ

 

 

Rafinamentul, bucuria, mâncarea bună și petrecerea sau, pe scurt, pofta de viață, au făcut parte dintotdeauna din cultura spaniolă. Ambiția Dis&Dis este să aducă un pic din această alegria de vivir în România și să transforme actul de cumpărare a vinului într-o experiență memorabilă.

 

Fiecare merită să simtă gustul spiritului festiv specific Spaniei, iar misiunea noastră este să-l aducem mai aproape prin oferta bogată de vinuri de top exclusive, la prețuri competitive.

 

Chiar dacă ești sau nu cunoscător al vinului, nu ai cum să faci o alegere greșită când îl comanzi din magazinul nostru deoarece toate vinurile pe care le aducem respectă cele mai înalte standarde calitative.

 

 

ATMOSFERA SPANIEI, ÎMBUTELIATĂ ÎNTR-O STICLĂ DE VIN

 

 

Misiunea și viziunea noastră sunt legate de un singur țel: ca oriunde ai fi în România să te poți bucura de adevărata experiență spaniolă cu o sticlă de vin. Fie că tânjești după o plimbare pe plajele iberice sau să te ia valul muzicii, pasiunii și bucuriei de a trăi, acum poți să simți totul fără să fie nevoie să călătorești 3000 kilometri spre vest.

 

Scopul nostru este să aducem Spania în inima și paharul consumatorilor din România, la cel mai bun preț și cu cel mai bun serviciu de consiliere.

 

Distanța dintre România și Spania dispare când deschizi o sticlă cu vinurile noastre spaniole și lași aromele puternice să te farmece.

 

 

O NOUĂ PERSPECTIVĂ

 

 

Suntem dedicați să inspirăm și să educăm gustul clienților noștri, pahar cu pahar. Înțelegem nevoile clienților noștri și le întâmpinăm așa cum își doresc, pentru că alegerea vinului trebuie să fie o plăcere, nu o corvoadă.

CE NE DIFERENȚIAZĂ

 

 

SUNTEM PE TREND

 

 

Oferim o gamă foarte variată de vinuri spaniole (96 sortimente de vinuri de origine controlată) care se potrivesc chiar și cu cele mai specifice gusturi ale clienților.

 

Avem infrastructura să aducem noi sortimente de vin în ofertă în mai puțin de 2 săptămâni, astfel încât oricine poate savura cele mai în vogă apariții, oriunde ar fi: din centrul plin de viață al Bucureștiului și străzile cu aer boem din Timișoara până în însorita Marbella.

 

Trătăm clienții cu atenție și promptitudine și ținem cont de fiecare comentariu primit. Ne adaptăm serviciile pentru a fi pe placul clienților, ne bazăm pe experiență și punem preț pe fiecare interacțiune.

 

 

 

DINCOLO DE PREȚ

 

 

Credem că alegerea vinului este despre bucuria pe care ți-o aduce această experiență, iar bucuria nu ar trebui să aibă legătură cu prețul.

 

De aceea, oferim consiliere și serviciu premium de relații cu clienții, dar facem tot posibilul să păstrăm prețurile accesibile pentru vinurile noastre delicioase.

 

Totul ca să te poți bucura de adevărata experiență a vinului spaniol fără să fie nevoie să călătorești 3000 kilometri spre vest.

 

 

 

SERVICIU CLIENȚI PREMIUM

 

 

Fie că ești un cunoscător de vinuri sau abia ți-ai descoperit pasiunea, noi ne dorim să construim o comunitate inclusivă pentru toți iubitorii de vinuri. Serviciul nostru de relații cu clienții va fi alături de tine tot timpul ca să te ajute, să te ghideze, să te țină la curent cu informații despre comanda ta și, mai presus de orice, să se asigure ca experiența ta online cu shop-ul nostru este una impecabilă și fără bătăi de cap.

 

Iar pentru informații generale la orice oră, poți apela cu încredere la chat-bot-ul nostru.

 

 

 

DISTRIBUITORI DIRECȚI

 

 

Care este secretul nostru că să aducem vinuri noi în ofertă atât de repede? Colaborăm direct cu cramele din Spania. Astfel păstrăm prețurile accesibile și tu poți să găsești la noi vinuri înainte să apară în alte oferte.

Bucură-te acasă de același vin pe care l-ai putea savura în Spania!

 

 

 

O PROMISIUNE ÎN STICLĂ

 

 

În shop-ul Dis&Dis gasești doar vinuri excelente și premiate, potrivite pentru fiecare ocazie și fel de mâncare – este imposibil să faci o alegere greșită când alegi vinurile noastre.

 

Indifierent dacă îți dorești vin pentru o petrecere, o reuniune de familie, o seară cu prietenii, sau doar ca să te răsfeți pe tine după o zi dificilă, aici găsești sortimentele care să satisfacă și cele mai specifice gusturi.

Mai mult decât atât, găsești și sfaturi care să te ajute să te decizi și să descoperi că alegerea vinului poate fi o experiență palpitantă și memorabilă.

 

 

Explorați lumea Dis&Dis mai jos.